johnvanlonden.reismee.nl

Singapore-Bali

Na een tussen stop van ongv 10 Frankfurtes, aangekomen op Singapore, Man! wat een stad! ik denk dat de Big Apple een heel klein verschrompelt appeltje word bij deze jongen, ik heb heel wat grote steden gezien maar dit! Tjonge jonge

Het appartement is erg groot en luxe ik moet alleen effe wennen aan het stadsgeruis, en dan te bedenken dat het buiten de stad ligt,nou ja Singapore is een grote stad natuurlijk.

Ik ben naar de locatie geweest waar de Red Carpet gaat komen, het ligt vlabij de Marina,een soort scheveningen haven maar dan zo groot als den Haag.

Het zijn nu nog 4 muren, maar volgens de tekeningen gaat het erg mooi worden, ik verwacht dat we niet eerder open zijn dan begin okt..

S avonds naar Bali en 2 uurtjes verder zijn we er,en natuurlijk gaan we naar de Red Carpet een drankje doen,en ik moet toegeven het is een mooie zaak en dan ook de enige die vol zit met , wijn en champagne drinkende mensen.Ikzelf hou het maar bij een ijskoude Bintang,en tja 4 bintangs verder begin ik zelf een bintang te worden,door het heen en weer reizen, het tijdsverschil beginnen mijn benen als bananen bladeren aan te voelen.Tijd om te gaan slapen.Ik heb een leuk huisje niet ver van de R.C vandaan.Zo nu ga ik eerst een beetje vakantie houden en kijken of ik nog wat herken van Bali.

Hier nog even wat adres gegevens en tel nr

Singapore; Jade manison-leedonroad 10-apparment06 02-pc 267851-Singapore

Bali; red carpet-jl oberolstreet 42c Seminyak.Bali

tel nr Bali 006282145703104

Nienke Weeteling

Wow Johnnie,

wat stoer dat je dit bent gaan doen! Ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt! Kijk uit naar de verhalen! Veel succes en plezier!!

Marco en Suus

Hey ouwe, fijn om te horen dat je goed bent aangekomen nog ff vakantie houden en dan knallen. Je had toch altijd al rood tapijt willen hebben haha liefs van ons uit Scheveningen. Gr. Aan André

tessa

heeej schat heel nveel sucses en pas op je zelf!!!
xxxx tes

Je zusje

Helieverd, vanuit het mooie griekenland heel veel succes en maak er wat van je kan het. X helmuth monique yara en sverre

Paola

Klinkt super wat lijkt Singapore mij een leuke stad! En blijven schrijven als je tijd hebt! X